5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Merdivenin kapısının hariçya hakikat açılması gerekir. Kaldırıma muhik açılarak olası bir yangın durumunda insanoğluın birçokmasını katkısızlar.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık bünyelıp bu noktadan kötüya eğimi 50 dereceden henüz fazla olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olanaklı değil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, metanet, %100 projeye akort ve makul fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa birlikte esrarı değişmez ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sayesinde güvenli âlem oluşturur.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlarında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok altın hale getirmiştir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan güvenli bir Yangın Merdiveni Kapısı şekilde tahliye olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalı, kolaylıkla ve hariçya dosdoğru açılmalıdır.

Yangın bapsı montajı temelli hevesli şekilde konstrüksiyonlması müstelzim ve imalatta birinci sınıf şekilde ortaya çıkan üründe hata binalmaması gereken bir mesleklemdir.

Açılıp - kapanma çalışmalevinin problemsiz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında mukannen periyotlarla bu kondisyon kontrolör edilmelidir. 

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine göre değişiklik göstermektedir. Ederı etkileyen asıl aktif kapının felakete peklik seviyesidir. Bu ode metanet seviyesi bile bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kadar sertifikasyon ve belgelendirme organizasyonları aracılığıyla yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, peklik, %100 projeye mutabakat ve munis paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Bu baplar taban olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır tamamlanmak üzere dü gruba ayrılır.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Ekseri yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu acil çıkış bapsı, bunalım anlamış olurında insanoğluın yangın meydanından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

Report this wiki page